Herbalife

Herbalife is een Amerikaans bedrijf wat opgericht is in 1980 door Mark Hughes.  Het is gericht op gespecialiseerde voeding en uiterlijke verzorging en helpt al vele mensen het leven te verbeteren. Eerst stond het vooral bekend als een afslankprogramma, tegenwoordig staat het bekend als een Healty Active Lifestyle.

In 1993 is Herbalife in Nederland bekend geworden. We hebben in Venray een distributiecentrum. Hier kun je als member een kijkje nemen achter de schermen en kun je zien hoe alles in zijn werking gaat.

In middels is het al in meer dan 90 landen geïntroduceerd. En heeft het al meer dan 10.000.000 enthousiaste klanten. Alle klanten krijgen een een-op-een begeleiding om de doelen van de klanten te stimuleren en te motiveren.

Wat Herbalife uniek maakt is dat zij de productie van de producten van het begin tot het eind in eigen productie hebben. Ik kan het wel uitleggen, maar het beste is om het filmpje hieronder te bekijken. Daarin wordt precies uitgelegd hoe het van zaadje tot eindproduct tot stand komt.

Herbalife sponsort wereldwijd vele bekende topsporters en clubs, Ajax en PSV bijvoorbeeld. Cristiano Ronaldo is het gezicht van de Herbalife24 Sport lijn. Ook steunen zij het Herbalife Family Foundation, zij steunen daarmee verschillende goede doelen, één van de bekendere die zij steunen is Het vergeten kind, voorheen bekend als het Guusje Nederhorst Foundation.