Wie ben ik

Zoals jullie al hebben kunnen opmaken ben ik Alyssa. Ik ben op 30 maart 1992 in Hengelo geboren en heb hier bijna 23 jaar gewoond. Daarna ben ik verhuisd naar Haaksbergen en heb ik daar 2 jaar gewoond. Nu woon ik samen met de kinderen weer in Hengelo.

Ik heb in 2012 mijn diploma behaald voor sociaal pedagogisch werker en ben daarmee in de kinderopvang begonnen. Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang waar ik werkte was gericht op sporten, buiten spelen en gezonde voeding. In de periode die er op volgde ben ik op mij zelf gaan wonen en is mijn eerste gezinsuitbreiding een feit geworden met mijn hondje Jason. In augustus 2014 is er nog meer gezinsuitbreiding gekomen, mijn zoon Aiden is toen geboren. Kort daarop hebben we er een vriendje bij gehaald voor Jason, Duncan is er bij gekomen. Daarmee werd het huis wat te klein en zijn wij verhuisd naar Haaksbergen. Toen we daar een paar maanden woonden klopte er nog iemand aan de deur voor gezinsuitbreiding, Fenna is dat jaar nog geboren. Door alle gezinsuitbreiding wou ik meer tijd over hebben voor mijn gezin en ben ik bij KPN gaan werken, daar werk ik nu nog.

Na de bevalling van Fenna wou ik zelf toch weer gaan sporten en op mijn voeding gaan letten, ik ben toen in aanraking gekomen met de Fitclub in Haaksbergen van Sharon. Elke keer stond er thee klaar en na de tijd een herstelshake. Toen wou ik ook graag weten hoe ik er voor stond en heb ik een fitcheck gedaan en is mijn leven in aanmerking gekomen met Herbalife.

Ik kreeg meer energie en ben me beter gaan voelen. Door mijn enthousiasme wou ik me er meer in verdiepen en zo is Sharon mijn coach geworden en ben ik een Onafhankelijk Herbalife member geworden. Ik ben door Herbalife me weer goed gaan voelen, meer energie en ook mijn kleding is beter gaan zitten. Dat is mijn reden geweest om andere mensen te helpen. Vandaaruit ben ik vrienden en familie zelf gaan begeleiden naar een gezondere levensstijl. Ik heb nog vele ideeën en plannen voor de toekomst dus ik hoop deze allemaal nog tot uitvoering te kunnen brengen zodat nog meer mensen een gezonde, actieve levensstijl kan bieden en zij zelf ook kunnen ervaren wat Herbalife met je doet!

Tijdens de zwangerschap van Aiden was ik begonnen met een nagelstyliste opleiding, deze heb ik toen niet afgemaakt. Deze opleiding wil ik helemaal gaan afronden zodat ik mensen buiten een gezonde en actieve levensstijl ook deze verzorging kan bieden. Toen ik een klein meisje was zat ik vaak te experimenteren met nagellak, glitters en nailart. Het creatieve heb ik ook gevonden in het tekenen, dit doe ik alleen niet meer.

Na enige tijd heb ik nu zelf de stap durven wagen  om iets voor mezelf op te starten, waarbij ik mezelf helemaal in kwijt kan om anderen te helpen.